top of page

JOUW

lifestyle

coach

Verandering van gewoonten

Heb je moeite om op te starten? Ben je klaar met de lusteloosheid die je nu voelt? Zoek je hulp bij de ontwikkeling van een evenwichtig voedingspatroon? Wil je sterker worden? Of mogen er wat kilo’s af? Door een combinatie van mental coaching, voedingsconsulten en personal training pakken we samen jouw levensstijl aan. Je wordt je bewust van je eigen gewoonten, je let beter op wat je eet en beweegt meer in een sport die je zelf leuk vindt. Na drie tot vier maanden zijn jouw hoofd en lijf meer in balans en gewend aan jouw nieuwe stap. Je bereikt je doelen, voelt je lekkerder in je vel en je hebt meer energie!

Kevin-muurstaand close.JPG

hoe werkt het?

1. JOUW lifestyle-pakket

Ieder mens is anders en iedereen heeft weer andere doelen en financiële middelen. Daarom bied ik lifestyle-pakketten-op-maat aan. Vul het formulier onderaan deze pagina in. En ik neem dan binnen een werkdag contact met je op en maak een afspraak voor een intakegesprek. 

2. intakegesprek

De komende maanden gaan we intensief aan de slag en werken we samen aan jouw lifestyle. Dat betekent dat het handig is als we een klik hebben en jij het gevoel hebt dat je mij kunt vertrouwen. Tijdens een intakegesprek maken we kennis en bespreken we waarmee ik jou kan helpen en wat je zelf verwacht van mijn lifestyle coaching. Ook vertel ik je meer over jouw persoonlijke traject en mijn werkwijze. De intake kan in de Amstelhof Healthclub plaatsvinden, bij jou thuis of op een andere locatie, net wat jij fijn vindt. 

3. behandelplan

In de intake hebben we besproken wat jouw doelen zijn in het lifestyle coachingstraject. Op basis daarvan ontwikkel ik een op maat gemaakt behandelplan. Dit is een overzicht met daarin jouw focus en doelen, het aantal mental coachingsgesprekken, voedingsconsulten en personal trainingssessies en een gepersonaliseerd voedingsschema. 

Een lifestyle coachingstraject duurt minimaal 3 tot 4 maanden. Pas dan is jouw lichaam namelijk ingesteld op een nieuw aangeleerde gewoonte. Go for it! 

4. Planning van de lifestyle-sessies

Samen met jou plan ik alle gesprekken voor de komende weken in. We prikken de data in onze agenda’s en je krijgt jouw eigen Jouw Lifestyle Coach-werkboek. Dit boek vormt de leidraad in jouw lifestyle-verandering. In dit werkboek noteer je per sessie jouw antwoorden op vragen binnen de thema’s mindset, voeding en beweging. Op deze manier zie je tijdens en aan het einde van het traject goed hoe jij jezelf ontwikkeld hebt. Je weet waar je staat en welke successen je al geboekt hebt!

5. aan de slag!

Als lifestyle-coach ben ik er om jou alles uit het leven te laten halen. Daarom duiken we eerst verder in jouw mindset. Door middel van mental coaching leer ik je ontdekken wat je valkuilen zijn en hoe je die in de toekomst kunt vermijden. Je wordt je bewust van je eigen gedrag en leert daarop anticiperen. Als je erachter bent hoe je jezelf kunt veranderen krijg je weer ruimte in je hoofd.

 

Die ruimte komt goed van pas bij de volgende stap in jouw traject: jouw voeding. Op basis van jouw eetgedrag en eetwensen maak ik een voedingsschema op maat. Vanzelfsprekend houd ik daarbij rekening met eventuele diëten of allergieën. Een verantwoorde voeding zorgt voor een beter herstelvermogen van je lijf. Een beter herstelvermogen betekent ook weer een betere slaap, een fitter gevoel en een meer uitgerust lichaam.

 

Als laatste stap binnen jouw traject focussen we op beweging. Een combinatie van cardio- en krachttraining maakt je sterker en fitter. Ik kijk op welke manier jij meer kunt bewegen, zoek jouw grenzen op en begeleid je tijdens het sporten. Last van een blessure? Ik let op wat jij nog wel kan en zorg dat jij verantwoord beweegt. Zo bereik jij jouw doelen!

6. online coaching

Aan het einde van jouw lifestyle coachingstraject weet je alles over jouw gedragsverandering, gezonde voeding en voldoende beweging. Heb je toch nog motivatie nodig of vragen over de drie aspecten mindset, voeding en beweging dan coach ik je online verder. Dat betekent dus dat je me altijd en overal kunt contacten voor hulp! 

Personal training en lifestyle coaching op het werk

Gezonde werknemers zorgen voor een gezonde organisatie. Mensen zijn productiever en minder vaak ziek. Genoeg reden om personal training of lifestyle coaching ook op de werkvloer aan te bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw bedrijf? Bel me op 06 - 55 696 511 of mail naar info@jouwlifestylecoach.nl.

C0332.MP4.06_24_40_14.Still001.jpg

Wil jij

jouw leven blijvend veranderen?

Ja, ik wil nu beginnen!

Bedankt voor de inzending!

testimonial

"2,5 jaar geleden kwam ik op gesprek bij Kevin. Ik zag het niet zitten om zelfstandig naar de sportschool te gaan. ik was onzeker en zat niet goed in mijn vel. Er stonden veel vraagtekens in mijn leven op dat moment. Kevin heeft mij geholpen om dingen anders te gaan bekijken hij is eerlijk en oprecht en geeft je vertrouwen en doorzettingsvermogen. Zijn combinatie tussen personal training en coaching heeft mij sterker gemaakt en ik kon mede daardoor de juiste beslissingen nemen en zit ik ook tot op de dag van vandaag lichamelijk beter in mijn vel. Nog nooit heb ik het sporten zo lang vol gehouden. De beste investering in mijn lichaam en geest. Beter dan nieuwe schoenen of ' tas vol nieuwe kleding."

Evelien, Aalsmeer

bottom of page