top of page

ONline Coach

Online fitness coaching is een vorm van personal training waarbij de coach en de cliënt online met elkaar communiceren in plaats van in persoon. Dit kan via videobellen, chat of e-mail.

De voordelen van online fitness coaching zijn dat het meer flexibiliteit biedt, omdat de cliënt niet afhankelijk is van de locatie of tijd van de coach. Het is ook vaak goedkoper dan een personal training sessie en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere verplichtingen.

Een nadeel van online fitness coaching is dat er geen direct contact is tussen de coach en de cliënt, waardoor er minder persoonlijke aandacht is. Het kan ook moeilijker zijn om de technische aspecten van oefeningen correct uit te voeren zonder de hulp van een fysieke coach.

Het werkt als volgt: de cliënt neemt contact op met de coach en stelt zijn of haar doelen vast. De coach maakt vervolgens een trainingsprogramma op maat en geeft aanwijzingen over de oefeningen en de voeding. De cliënt kan de coach regelmatig raadplegen voor feedback en aanpassingen aan het programma.

bottom of page