top of page

Personal
training

Meer bewegen op een manier die bij jou past

Als je gewend bent aan jouw nieuwe eetpatroon gaan we fysiek aan de slag! Bij jouw gezonde lifestyle hoort tenslotte ook beweging. Sporten heeft een positief effect op jouw lifestyle: het maakt je hoofd leeg (bijvoorbeeld tijdens de kickbokssessies), zodat je beter in je vel zit en je doel bereikt. Je krijgt nieuwe inzichten en je maakt geluksstofjes aan waardoor jij meer energie krijgt. 

 

Als jouw personal trainer stel ik aan de hand van jouw doelen en fysieke gesteldheid een sportroutine samen. Dit is meestal een combinatie van krachttraining en cardio. Ik houd daarbij rekening met de sport(en) die jij misschien al beoefent, jouw ritme en de juiste technieken, zodat je pijnvrij en zonder blessures meer conditie en kracht opbouwt. Samen zoeken we de grenzen op van wat jij kunt, maar we gaan er niet te ver overheen. 

Sequence 01 Copy 01.00_00_43_11.Still025

Medische fitness

Heb je al langer last van een blessure en weet je daardoor niet goed hoe je nu kunt sporten? Met mijn ervaring in de medische fitness vind ik creatieve oplossingen om je toch te laten bewegen. Van dumbells en apparaten in de healthclub, tot bomen en banken buiten: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het gebruiken.

 

 

Een trainingssessie duurt 60 minuten. We zien elkaar 1 keer per week. Je kunt personal trainingsessies ook los boeken, dus zonder de mental coaching en voedingsconsulten. 

Met meer mensen trainen

Sport je liever samen met een vriend of vriendin? Personal training voor 2 of meer personen is ook mogelijk! Mail naar info@jouwlifestylecoach.nl voor meer informatie. 

wil jij 

meer bewegen?

Neem contact met mij op en we gaan er voor!

Bedankt voor de inzending!

testimonial

"Na diverse mislukte pogingen om de personal trainer te vinden die het best bij mij past heb ik met de keuze voor Kevin een schot in de roos gedaan. Kevin is een toegewijd PT die goed luistert naar de wensen van zijn klant en een scherp oog heeft voor wat deze daadwerkelijk aankan. In mijn geval moest er rekening worden gehouden met een slepende schouderblessure. De spieren rondom die schouder sterker maken was het advies wat ik kreeg, maar het gevaar van -te snel te veel- ligt dan op de loer.

Ondertussen train ik alweer bijna een jaar met Kevin en nog nooit heb ik het idee gehad dat ik overtraind thuis kwam na gedane arbeid. Terwijl ik toch iedere keer tot een maximale prestatie werd gedreven. En zo hoort het. Dankzij Kevin voel ik mij fitter en sterker dan ooit tevoren en mijn schouderblessure is volledig genezen. Stoppen wil ik echter niet. Een trainingsbeest zal ik nooit worden maar trainen met Kevin is ook gewoon leuk."

Sjaak Kramer, 51 jaar uit Uithoorn

bottom of page