top of page

MENTAl

COACHing

Jouw mindset veranderen

Je denkt er niet gelijk aan maar ‘gewone’ dingen als familie, vrienden, werk, geld, stress, blessures en weinig slaap zijn allemaal factoren die je denkwijze en motivatie beïnvloeden. Je eet ongezonder, kunt je daardoor niet goed focussen en dat betekent dat het lastig wordt om jouw doel te bereiken. Als psychosociaal coach luister ik naar jouw verhaal en duik ik in jouw hoofd. Door de opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd en gedragstechnieken en methoden uit o.a. Neuro Linguistisch Programmeren heb ik een praktische visie ontworpen die jou snel erachter laat komen hoe je jezelf verandert. In verschillende mental coaching-gesprekken geef ik je handvaten om met je mind aan de slag te gaan. Hierbij doorbreken we jouw negatieve gedachten en word je mentaal sterker. Zo creëer je uiteindelijk zelf de ruimte in je hoofd om weer 100% voor je dagelijkse bezigheden te gaan en houd je vanzelf je voeding ook meer onder controle.

 

Een mental coaching-gesprek duurt 60 minuten. We spreken elkaar 1 keer per week. 

Sequence 01 Copy 01.00_00_16_20.Still008

wil jij nu je mindset veranderen?

Dat kan! Vul hier je gegevens in en ik contact je  z.s.m.!

Bedankt voor je bericht!

testimonial

"Sinds twee maanden train ik twee keer per week in de sportschool, met Kevin als personal trainer. Wat ik erg prettig vind aan Kevins manier van coachen, is dat hij met een vriendelijke en empathische aanpak, mij toch stevig laat trainen. Daarbij rekening houdend met mijn (fysieke) kunnen en niveau. 

Iedere training verzint Kevin weer nieuwe uitdagingen, zodat het nooit saai wordt. Maar het meest bijzonder vind ik Kevins aandacht voor de persoon die hij traint. Hij onthoudt vrijwel alles wat we bespreken en komt daar een paar dagen later nog even op terug. Dat maakt het persoonlijk."

Marlien

bottom of page