top of page

kevin JOUW

lifestyle

coach

Over Jouw Lifestyle Coach

Jouw Lifestyle Coach is ontstaan doordat ik tijdens mijn werk als personal trainer in de sportschool en bij mensen thuis merkte dat mensen vaak niet hun doelen bereikten. Hun mindset was daarbij vaak de boosdoener: Familie, werk, stress, blessures en weinig slaap maakten het hen lastig om te focussen en vol voor hun doelen te gaan. Door als lifestyle coach niet alleen personal training aan te bieden, maar ook begeleiding op het gebied van mindset en voeding maak ik het nu voor mensen mogelijk wél hun doelen te bereiken. Mijn drijfveer is om mensen te helpen hun lifestyle te verbeteren, zodat zij zelfverzekerd een fit, vitaal en mooi leven leiden!

Foto van Jouw Lifestylecoach Kevin

Hoe Jouw Lifestyle Coach begon...

Mijn passie voor sport en voeding is begonnen toen ik in de puberteit zat en zelf overgewicht had. Van patatje tot chocoladereep en van cola’tje tot biertje: ik dacht er niet bij na en at en dronk alles. Geleidelijk aan werd ik me bewust van de dingen die ik naar binnen werkte. Toen ik bij voetbal uit de selectie werd gezet omdat ik te traag geworden was, zette mij dat verder aan het denken: Ik moest écht gaan afvallen en dat zou alleen maar lukken als ik mijn mindset veranderde. In mijn hoofd ging definitief de knop om. Mijn ongezonde voedingspatroon maakte plaats voor betere eetgewoonten, waardoor ik lekkerder in mijn vel zat. Ik ging naast voetbal ook hardlopen, buikspieroefeningen doen en opdrukken en bereikte uiteindelijk mijn doel: ik viel af!  

 

Ik vond bewegen inmiddels zo leuk dat ik de sportopleiding CIOS afrondde met de specialisaties: 

•         Fitnesstrainer A&B

•         Trainer Coach III

•         SBU (Sportinstructeur geuniformeerde beroepen)

•         Sport Management

 

Na een aantal jaren als fitnesstrainer gewerkt te hebben ben ik me verder gaan focussen op de begeleiding van mensen op het gebied van beweging en voeding en startte in november 2009 mijn eigen bedrijf gericht op mindset, voeding en beweging. Inmiddels heb ik de volgende specialisaties afgerond: 

  • Medical fitness instructor

  • Personal trainer

  • Voedingsconsulent

  • National academy of sport medicine (Nasm personal training)

  • Psychosociaal coach

  • Maximum Potential (Michael Pilarczyk)

  • NLP Coach

Ik houd mijn kennis up-to-date door boeken te lezen en aanvullende cursussen en trainingen te volgen. Ik sport nog steeds ook veel zelf: ik doe momenteel krav maga, voetbal, kickboksen en crossfit. 

 

Heb je een vraag over Jouw Lifestyle Coach? Ik sta altijd open voor reacties en help je graag verder! Bel me op 06 - 55 696 511 of mail naar info@jouwlifestylecoach.nl.

 

Kevin van der Post

Wordt kevin jouw lifestyle coach?

Dat lijkt mij wel wat..!

Bedankt voor de inzending!

testimonial

"Sinds anderhalf jaar sport in nu onder begeleiding van Kevin. Omdat ik meer dan de helft van mijn tijd op reis ben is het voor mij belangrijk met een coach te werken. Zodoende een stok achter de deur te hebben die me ondanks jet lags naar de sportschool sleept. Al snel werd me duidelijk dat Kevin veel meer waarde toevoegd dan die stok achter de deur. Door zijn kennis op het gebied van spierbeweging, juiste belasting en voeding zit er nu een lijn in, en gedachte achter mijn trainingen en worden de oefeningen op de technisch juiste manier uitgevoerd, daar zorgt hij wel voor. Daarnaast is Kevin gewoon een erg fijne gast, die goed kan luisteren, oprecht geinteresseerd is, waardoor je altijd leuke gesprekken hebt. Hierdoor weet hij ook haarfijn in te schatten hoe je die dag in je vel zit om daar dan de inspanning voor die dag op af te stemmen zonder je over de rand te duwen.

Kevin…Absolute aanrader."

Gijs De Bruin

bottom of page