VOEDINGs

Consult

Jouw eetpatroon optimaliseren

Als je een positieve mindset ontwikkeld hebt zijn we klaar om jouw eetgedrag aan te pakken. Want een van de belangrijkste aspecten van jouw lifestyle is voeding. Als jouw voedingsconsulent maak ik eetschema’s op basis van jouw behoefte. Ik houd daarbij rekening met het aantal calorieën, vetten, eiwitten en koolhydraten. En als je bijvoorbeeld vegetarisch eet of allergieën hebt let ik daar natuurlijk ook op. Wekenlang op wortels kauwen of jezelf alle biertjes ontzeggen hoeft niet. Ik zorg dat er balans komt in jouw voeding. Op die manier houd jij jouw nieuwe lifestyle goed vol en kom je zelfs de gezelligste feestjes en etentjes op een goede manier door, zodat je sneller je doelen bereikt. 

Sequence 01 Copy 01.00_00_31_05.Still020

Jouw balans vinden

Wanneer je verantwoorde producten eet, is zowel je lichaam als geest meer in balans. Balans bevordert het herstel van je lijf, maar ook jouw humeur, geest, weerstand, energie, focus, hormoonbalans en lichamelijke fitheid. Met behulp van mijn uitgebalanceerde eetschema’s bereik jij dus sneller jouw doel. Daarbij geldt: meten = weten. 

 

Je gaat bijvoorbeeld pas afvallen wanneer je minder calorieën inneemt dan je verbruikt. Wil je sterker worden? Spieren ontwikkelen zich sneller als je niet alleen 2 à 3 keer per week krachttraining doet, maar bijvoorbeeld ook voldoende eiwitten inneemt. Van mij krijg jij de tools mee om op ieder eetmoment van de dag een verstandige keuze te maken. Door jouw nieuwe eetpatroon ook op te nemen in het online coachingsprogramma ben jij ook later nog in de gelegenheid om jouw eetschema in te zien.

 

Een voedingsconsult duurt 60 minuten. We spreken elkaar 1 keer per week.

Jouw ideale eetpatrooncreëren?

Neem contact op met Kevin

en ga er voor!

Bedankt voor de inzending!

testimonial

"Kevin is een mooi mens en – mede daardoor – ook een geweldige personal trainer en lifecoach. Als personal trainer weet hij op een natuurlijke manier te raken. Nooit voelt het als geforceerd. Dat vind ik ontzettend fijn. Hij helpt mij continu een intrinsieke motivatie op te roepen door mij bewust te maken van keuzes rondom sporten, voeding en levensstijl. Kevin begeleidt mij nu twee jaar. Ik ben 51 jaar jong en heb mij lichamelijk nog nooit zo goed gevoeld, ook is mijn conditie betere dan ooit tevoren in mijn leven. Hierdoor heb ik ook veel minder last van mijn chronische rugklachten.

Naast een wekelijkse training met hem sport ik zelf minstens drie keer per week. Ik begrijp – mede dankzij zijn begeleiding – hoe belangrijk dit is en ben daardoor gedisciplineerder. Een ander groot voordeel van zijn persoonlijke training is dat ik technisch veel beter en dus efficiënter sport. We trainen serieus, maar het is ook nog eens ontzettend gezellig met hem! 

Ik zou Kevin altijd aanraden, op welke wijze je ook begeleiding omtrent sport, voeding en levensstijl wenst."

Dennis van Soest, Aalsmeer